kyrka_advent _pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Knivbeväpnad man i Valsta

Polis ertappade en man med kniv i Valsta tidigt i morse.

centrum_artikel_host

I samband med att en polispatrull kontrollerade en man i Valsta så upptäcktes att han bar på en kniv. Polis upprättade en anmälan om brott mot knivlagen men ett gripande var inte nödvändigt. Mannen har identifierats av polisen, det är dock oklart varför han bar på kniven.

agy_oppethus
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
dackskifteoutsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
nrh
centrum_outsider_host