centrum_panorama_hostshopping
Hundar sökte spår i Vänortsringen.
Delar av insatsen var koncentrerad till centrala Märsta

Pistolman jagades i Märsta

En stor insats pågick i Märsta under fredag kväll, en helikopter hovrade under någon timmes tid sent på kvällen med anledning av att vittnen sett en pistolbeväpnad man: - En taxichaufför ska ha blivit hotad, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel_host

Vittnen ska ha sett en man bära vapen i byxlinningen vid 22-tiden, rapporterar Aftonbladet. Under drygt en timme pågick en insats i Märsta som många kontaktade redaktionen om. En helikopter hovrade över centrala delar av Märsta men även Valsta. En person ska ha känt sig hotad av mannen med pistol. Polisen har fått ett signalement på mannen men vill inte gå ut med det.

Utöver helikoptern sökte polis efter spår med hjälp av hundpatrull men utan resultat och ca 23.30 avslutades insatsen utan att man fick tag i mannen. En anmälan om grovt olaga hot har upprättats. Polisen meddelar på morgonen att en taxichaufför var den som hotades vid Circle K.

Uppdaterad lördag 10.07

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys