moderat_sep_pan
Foto: Pressbild

Ingen överenskommelse nådd

SAS och pilotfacket hade inte enats om en uppgörelse efter fredagens förhandlingar.

centrum_artikel_host

Förhandlingar mellan SAS och piloterna fortsatte under fredagen. Men ännu har ingen uppgörelse nått skriver Aftonbladet. Förhandlingarna ska ta vid på lördagen. SAS har uppgett att de förlorar ca 100 miljoner kronor om dagen och på Arlanda är det tusentals resenärer som drabbas varje dag av de inställda flygen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

toppbanner
defacto_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
galan_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
arbete_outsider