eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

Ingen överenskommelse nådd

SAS och pilotfacket hade inte enats om en uppgörelse efter fredagens förhandlingar.

centrum_artikel_host

Förhandlingar mellan SAS och piloterna fortsatte under fredagen. Men ännu har ingen uppgörelse nått skriver Aftonbladet. Förhandlingarna ska ta vid på lördagen. SAS har uppgett att de förlorar ca 100 miljoner kronor om dagen och på Arlanda är det tusentals resenärer som drabbas varje dag av de inställda flygen.

eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
connys
pantamera_out