defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Inbrott på byggarbetsplatser i Rosersberg och Sigtuna

Två företag hade inbrott i Rosersberg och Sigtuna igår vid 21-tiden. Polisen sökningar blev resultatlösa.

centrum_artikel_host

Polis larmades till två parallella inbrott i kommunen igår vid 21-tiden, det första larmet gick till Ängsparken i Sigtuna stadsängar där några personer tagit sig in på en byggarbetsplats där det står förvaringscontainrar. Personerna började sabotera kameror och resten av larmet. Polisen anländer kort därpå och hittar en uppbruten container och hjulspår men inga misstänkta.

Kort därpå kom nytt larm, denna gång från Rosersberg där personer bröt sig in på en byggarbetsplats. Ett vaktbolag kunde se brottet på sina övervakningskameror. Polispatrullen får upp spår till en grusplan med hjulspår. Men inga misstänka syns till där. Man kan heller inte konstatera att något brott begåtts.

ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

pantamera_avc_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

joes-helsida
defacto_helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
nrh
connys
ica_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host