defacto_pan2020
Polisens helikopter över Märsta.Foto: MMS-bild

Helikopter i insats efter misstänkt skottlossning

Flera misstänkta skott hördes i Valsta strax efter midnatt. Polisen startade en stor insats i området.

centrum_artikel_host

Klockan 00.06 natten mot onsdag larmade valstabor om flera skottliknande ljud.
En stor polisinsats drogs igång. En helikopter hovrade fram till 01.30-tiden över Märsta.
”Flera polisresurser arbetar med att samla in information. Ingen skadad person är anträffad och i nuläget har inga spår efter skottlossning påträffats”, skriver polisen.se.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
yrkesutbildning
moderat_pan_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

ica_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Extra

Blodig man hittad i trapphus

Nyheter Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh