eldsjal2024_pan
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Hastighetskontroller i samband med skolstarten

I samband med skolstarten kommer polisen att genomföra trafikkontroller utanför skolor.

centrum_artikel_host

Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna genomför trafikkontroller utanför skolor i bland annat Sigtuna kommun denna vecka, fokus är på hastighet i tätbebyggda områden då det rör sig många barn och unga mellan hem, skola och fritids. Syftet är att skapa trygghet och säkerhet bland de unga samt att skyltad hastighet ska följas.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
storemore_out
eldsjal2024_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
connys
mp_eu_outsider