kyrka_advent _pan
Michael Harvey lämnar politiken efter 10 år i Sigtuna kommun. Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Harvey (KD) lämnar politiken

Michael Harvey kommer på torsdag att göra sitt sista fullmäktigesammanträde efter 10 år som lokalpolitiker i Sigtuna.

centrum_artikel_host

Lokalpolitiken blir en profil fattigare när Michael Harvey (KD) på torsdag väljer att göra sitt sista fullmäktigesammanträde. Michael ska framöver fokusera på den civila karriären helt och hinner inte med de politiska uppdragen. Men han öppnar upp för att vara en fortsatt samhällsdebattör men då som representant för taxibranschen i och med att han sitter som styrelseledamot i Transportföreningen Taxi 020.

Tar på krafterna i opposition
Under 10 års tid har han varit en del av oppositionen i kommunen vilket han tycker tar på krafterna. Han riktar också kritik mot majoriteten under dessa år för att det varit för mycket fokus på formalia.
– Till rollen hör ju då att påpeka fel och dumheter som den styrande majoriteten begår, och som alla vet så är det ju tyvärr så, att antalet konstigheter i vår kommun ständigt sätter nya rekord, skriver Michael i ett pressmeddelande.

Nyanställt i taxifirman
Det kanske även blir en blogg för Michael framöver eftersom han säger sig ha skrivklåda och sitter på en massa bra historier. Han har även anställt ännu en åkare till sitt åkeri och han kommer därmed att tredubbla sin verksamhet. Harvey kör även taxi själv vilket kommer att leda till händelserika veckor. Förutom i Sigtuna har han även varit i Botkyrka.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh
connys
dackskifteoutsider