centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Här förbereds rånet

märsta.nu kan visa exklusiva bilder minuter innan rånarna slår till i Valsta: - Nått kommer hända, varnade en läsare som hann ta bilderna i Pinbacken.

centrum_artikel_host
Strax efter klockan 11 fick märsta.nu samtal av en läsare som uppmärksammade då en vit Volvo stannade till mitt i Pinbacken, ut klev två personer som slängde ut fotanglar i vägbanan. Flera bilar väjde eller stannade upp för att undvika anklarna. Polisen kontaktades kort efteråt men rånförsöken i Valsta undveks inte. Däremot hindrade inte anglarna polisens bilar från att ta sig fram och gärningsmännens rån misslyckades. Dock attackerades en man i butiken med ett vasst föremål. Han plåstrades om i vårdcentralen och fördes sedan till sjukhus med oklara skador.
Polisens tekniker kommer att undersöka butiken under eftermiddagen. En förundersökning om grovt rån är inledd vilket kan tyda på att gärningsmännen ändå fick med sig något. Det är ännu inte klarlagt om det blev ett byte. Den vita Volvon försvann från platsen i okänd riktning. Gärningsmännen ska ha varit fyra stycken beväpnade med minst ett vasst föremål och tillhyggen.
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stationshusen_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host