centrum_panorama_hostshopping
Pierre Cengiz-Edstrand får kraftig kritik av Moderaterna för sitt agerande. Foto: Insändarbild/Miljöpartiet
Olov Holst (M)Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

”Hans lojalitet är köpt”

Moderaternas oppositionsråd Olov Holst går till kraftig attack mot Pierre Cengiz-Edstrand (MP) efter att han enats med (S) och (L): - Pierre Cengiz Edstrands (MP) lojalitet är uppenbarligen köpt genom att S och L nu återinför hans arvode. Det är knappast en förtroendeingivande och stabil grund att bygga samarbeten på, säger Olov Holst, oppositionsråd (M). Jag tror dock inte att vi har sett det sista i den här historien, dundrar Olov Holst.

centrum_artikel_host

Pierre Cengiz-Edstrands (MP) comeback i kommunledningen får hård kritik av oppositionsrådet Olov Holst (M) som inte sparar på orden. I ett pressmeddelande säger han att Cengiz-Edstrands lojalitet är ”köpt”.
– Jag tyckte Pierre visade ryggrad när han i våras stod upp för det han trodde på, men när han nu låter sig köpas tillbaka för pengar visar han sitt rätta jag och det politiska förtroendet för honom känns förbrukat. Det kommer säkerligen att straffa sig i nästa val, politik är en förtroendebransch och väljarna är inte dumma, säger Holst.

Det var under fredagen som märsta.nu rapporterade om att gamla synder nu var förlåtna i kommunledningen. Under tiden i frysboxen har Cengiz-Edstrand bland annat mordhotats och fått sitt arvode indraget.

Pierre Cengiz-Edstrand tycker att Holsts kritik saknar substans:
– Att beskylla mig för köpt eller förtroendelös för att man återinför mitt arvode efter fyra månaders uppehåll får stå för honom. Jag undrar hur länge Olov klarar sig och sin familj utan arvode och inkomst.

Cengiz-Edstrand säger att han hela tiden varit tydlig med att han vill få till ett formellt samarbetsavtal:
– Vi har nu ett samarbetsavtal och det finns inga hinder för fortsatt samarbete. Mitt val till att gå tillbaks har grundats utifrån våra invånares- och partiets bästa, säger han till märsta.nu

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider