valstadagen_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Grov misshandel på flygplan

En man misshandlade en kvinna på ett ankommande plan till Arlanda under natten.

centrum_artikel_host

Vid 2-tiden larmades polis till ett ankommande plan på Arlanda sedan en man misshandlat en kvinna som han hade relation med. Besättningen informerade polis om händelse och identifierade mannen som delgavs misstanke om grov misshandel, både mannen och kvinnan har förhörts uppger polisen.
– Det är oklart om brottet skett på planet eller tidigare, eftersom patrullerna inte är klara med sin avrapportering. Jag har inga uppgifter om att kvinnan fått sjukvård, säger Tove Hägg, presstalesperson på polisen, till SVT

defacto_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Nyheter Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

mp_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Nyheter I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

connys_helsida
Wenngarns_cafe_helsida
pantamera_avc_helsida
elon_helsida
joes-helsida
valstadagen

Kraftig brand i kolonistuga i Märsta

Nyheter En kolonistuga i Märsta, Sigtuna kommun brinner kraftigt enligt räddningstjänsten. Larmet om branden kom in vid 16.45 idag. Stugan benämns som övertänd men inga personskador har rapporterats. Polisen är på plats för att biträda räddningstjänsten.

nrh_sigtuna
centrum_host_helsida
ica_helsida

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

Nyheter En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
swedol_outsider
mp_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
valstadagen_outsider
wenngarn_outsider
student_outsider
ridskola_2020_outsider
connys