eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fortsatt stor risk att krocka med vilt

Antalet viltolyckor har den senaste veckan varit många i kommunen och främst är det ute på landsbygden kring väg 273 och 263 som olyckorna sker.

centrum_artikel_host

Det är fortsatt högtryck för viltvårdare i oktober. märsta.nu kunde tidigare rapportera om den speciella satsningen som Polisen och Nationella Viltolycksrådet gjorde förra veckan för att uppmärksamma förare på risken för olyckor med vilt, svin och annat ute på vägarna. I Sigtuna kommun har åtta olyckor inträffat senaste veckan, väg 263 och 273 händer många i. Även Norrsundavägen är drabbad, likaså Almungevägen i höjd med Skånela. För knappt två veckor sedan inträffade närmare 30 incidenter under en veckas tid runt om i kommunen enligt viltolycka.se

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

eldsjal2024_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys