För få covidfall i kommunen

Folkhälsomyndigheten redovisar inte längre antalet covidfall för kommuner färre än 15 fall, där nu Sigtuna kommun ingår.

centrum_artikel_host

Under flera veckors tid har Sigtuna kommun haft färre än 15 covidfall i veckan, det betyder numera att Folkhälsomyndigheten inte längre redovisar antal fall för kommuner med färre än 15 sjukdomsfall. Bara sju kommuner i länet kommer upp i över 15 fall, enda kommun i Norrort är Järfälla.

För hela Region Stockholm rör det sig om 254 sjukdomsfall i vecka 36, en av dessa vårdas på intensiven och noll har avlidit till följd av covid-19. Totalt har drygt 23 200 länsbor konstaterats smittade under pandemin.

storemore_helsida
slottsby_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
storemore_out
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
joes_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out