centrum_panorama_hostshopping
Foto: MMS-Bild

En anhållen för mordet i Valsta

En person har anhållits av åklagare misstänkt för mordet i Valsta: - Jag kan inte säga mer än så, säger Per Fahlström vid Polisens mediecenter.

centrum_artikel_host

Polis har gripit en person som nu har anhållits av åklagare misstänkt för mordet i Valsta på onsdagskvällen. Per Fahlström vid Polisens mediecenter att det är det enda beskedet polisen har att ge just nu. Omständigheterna kring gripandet och ålder på den misstänkte är inte känt för märsta.nu.
– Det är ungefär allt jag kan säga nu, jag väntar på mer information så att jag kan berätta ber, säger Per Fahlström.

Aftonbladet uppgav i natt att det fanns en misstänkt utpekad. Oklart om det är samma person som nu är anhållen. Den döde ska vara en tonåring som varit försvunnen i drygt en vecka. Tonåringen hittades under bråte i elljusspåret i Valsta av några andra pojkar under onsdagskvällen som sedan slog larm om upptäckten.

Åklagaren Rickard Wahlqvist uppger för Aftonbladet att man ser mycket allvarligt på händelsen. Polisen grep den misstänkte redan i natt enligt tidningen men det kan åklagaren varken bekräfta eller dementera. Mordet ska ha skett några dagar innan upptäckten i skogen på onsdagskvällen. Omständigheter på platsen ska tydligt peka på att det rör sig om mord. Polisen kommer under dagen att finnas i området för trygghetsskapande åtgärder. Polisens husbil kommer finnas på plats och man har närvaro av poliser.

Artikeln uppdateras…

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

pantamera_avc_helsida

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stationshusen_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host