kyrka_advent _pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Dumpade bilen i Märstaån

En bil hittades nerkörd i Märstaån under natten: - Ägaren sa att han inte ville ha kvar bilen, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel_host

Omkring midnatt hittades en bil nerkörd i Märstaån omkring Arlandaleden/Måbyleden, polis kallades till platsen då man befarade att någon var kvar i bilen. Efter en kortare undersökning konstaterades att bilen var tom. Polis lyckades få tag i ägaren som sa att han körde ner bilen för att han inte ville ha kvar den. Det rörde sig om en äldre bil. En anmälan har upprättats, oklart om vad enligt Mats Eriksson på Polisen i Stockholm, troligtvis handlar det om miljöbrott. Bilen bärgades redan under natten från ån.

moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
dackskifte_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
dackskifteoutsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider