eldsjal2024_pan
Polis tog tre personer på bar gärningFoto: Billby Gård/Instagram

Dumpade avfall-Togs på bar gärning

Det var på Billby gård som det dumpades miljöfarligt avfall under dagen och tack vare gårdsägaren kunde tre personer tas på bar gärning i höjd med Till på väg 263.

centrum_artikel_host

Under en tid har det dumpats avfall i skogarna kring Billby gård, märsta.nu har även noterat att det ligger bråte och byggrester längs Billbyvägen, ibland även hela kylskåp, asfalt och färgdunkar.

Polisen gick under söndagen ut med att det dumpats avfall på en gård. Nu har Billby Gård gått ut med ett inlägg på Instagram om saken. De inblandade stal även en kamera som filmade allt, men kameran filmar i realtid så det blev inte svårt för varken polis eller gårdsägare att följa efter de misstänkta.

En anmälan om miljöbrott och stöld upprättades.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
storemore_out
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
connys