vintermarknad_pan
Polis tog tre personer på bar gärningFoto: Billby Gård/Instagram

Dumpade avfall-Togs på bar gärning

Det var på Billby gård som det dumpades miljöfarligt avfall under dagen och tack vare gårdsägaren kunde tre personer tas på bar gärning i höjd med Till på väg 263.

centrum_artikel_host

Under en tid har det dumpats avfall i skogarna kring Billby gård, märsta.nu har även noterat att det ligger bråte och byggrester längs Billbyvägen, ibland även hela kylskåp, asfalt och färgdunkar.

Polisen gick under söndagen ut med att det dumpats avfall på en gård. Nu har Billby Gård gått ut med ett inlägg på Instagram om saken. De inblandade stal även en kamera som filmade allt, men kameran filmar i realtid så det blev inte svårt för varken polis eller gårdsägare att följa efter de misstänkta.

En anmälan om miljöbrott och stöld upprättades.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host