socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Scantruck/pressbild

Delvator utökar sin närvaro med ny toppmodern anläggning i Rosersberg

Delvator, ledande inom branschen för lyftutrustning och industriell logistik, tar ytterligare steg i sin imponerande expansionsfas med en ny toppmodern anläggning och centrallager på Metallvägen 61 i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Den nya anläggningen kommer att vara utrustad med en stor modern verkstad, centrallager för Sverige och ett representativt showroom. Genom denna satsning förbättras logistiken, produktionskapaciteten blir mer effektiv med kortare leveranstider, och tillgängligheten för kunderna ökar avsevärt. Delvators VD, Jonas Coltén, understryker betydelsen av denna satsning för att ytterligare stärka företagets relationer och position på marknaden.

”Vår satsning säkerställer en ännu snabbare och mer effektiv service för kunderna i Stockholmsregionen och vår reservdelsförsörjning i Sverige,” säger Coltén och betonar vikten av att fortsätta utveckla företagets närvaro och relationer.

Den nya anläggningen, som byggdes 2018 av N.C Nielsen Fastigheter AB, omfattar en yta på cirka 3500 kvadratmeter och kommer att fungera som en central hubb för Delvators verksamhet. Delvator delar lokalerna med Scantruck och Anker Lemvig, VD för Scantruck, ser fram emot samarbetet.

”Vi ser fram emot att få in Delvator, med sina välkända kvalitetsvarumärken, som hyresgäst och ny granne i våra lokaler. Det ger oss synergier och möjligheter till samarbeten,” säger Lemvig och lyfter fram möjligheterna till gemensamma mötesplatser för kunder, kollegor och samarbetspartners.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Kvinna stal chips – nekades flyga

Nyheter En kvinna i 70-årsåldern stökade i morse i samband med att ett flyg skulle lämna Arlanda. Bland annat stal hon chips. Kvinnan fick därefter lämna planet.

forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Nyheter Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
stationshusen_outsider
mp_eu_outsider