eldsjal2024_pan
COOP i MärstaFoto: Daniel Iskandar

COOP i Märsta stängt under lördagen

COOP som drabbats av ett riksomfattade IT-intrång håller stängt i Märsta.

centrum_artikel_host

Det var under fredagskvällen som COOP-butiker i hela landet drabbades av ett IT-problem som gjorde att man inte kunde ta betalt. Stora COOP Märsta meddelade på Facebook att man höll öppet för kunder som kunde betala kontant eller med Swish. Men under lördagen är det stängt enligt uppgift till märsta.nu. COOP skriver även på sin hemsida att alla butiker är stängda på grund av att en leverantör drabbats av IT-attack vilket påverkar kassasystemet.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
storemore_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider