eldsjal2024_pan
En personbil hamnade i diket och en annan körde på en brandman. Foto: Jamshid Jamshidi
Kraftiga köer på vägenFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Brandman påkörd vid räddningsinsats

I samband med en avåkning på Norrsundavägen strax innan Arlandastads GK kördes en brandman på: - Vi utreder grov vårdslöshet i trafik, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Vid 6-tiden körde en personbil av Norrsudnavägen. Det rådde mycket halt väglag förbi platsen på morgonen och i samband med insatsen kördes en brandman på av en bil. Polis spärrade av vägen i båda riktningarna och framkomligheten var kraftigt begränsad i ca 2 timmar. Brandmannen ådrog sig så allvarliga skador att denne fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus. Polisen utreder grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Den bil som orsakade påkörningen var kvar på platsen när märsta.nu anländer och Polis förhörde personer som var inblandade.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Nyheter Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider