moderat_pan_nov
Polis utanför Ekillaskolan klockan 13.30

Brand på skoltoaletter

Brandkår och polis fick åka till Ekillaskolan klockan 12.40 med anledning av bränder på två toaletter.

centrum_artikel_host

Ekillaskolan som under hösten varit utsatt för flertal bränder drabbades av en ny under onsdagen. Ett automatlarm gick kl. 12.40 med anledning av att det brann på två toaletter. Bränderna släcktes dock av personal innan brandkår anlände. Enligt Räddningscentralen i Stockholms län fick brandmännen vädra ut och lämnade sedan över till polis. Hesam Akbari vid Polisens Regionledningscentral säger att man upprättar anmälan med anledning av bränderna eftersom de sannolikt inte uppstått av naturlig orsak.

humbacken_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
humbacken_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out