centrum_panorama_hostshopping

Brand i restaurang under natten

Brandkår larmades till brand i en restaurang i Valsta under natten.

centrum_artikel_host

Vid 1-tiden i natt larmades brandkåren till en restaurang i Valsta med anledning av brand. Ett stort pådrag kallas ut samt polis. Restaurangen fick omfattande skador och en anmälan om mordbrand upprättades. Enligt Polisen har flera personer setts springa från platsen. En teknisk undersökning ska genomföras är planerad att genomföras under tisdagen. Ingen person har skadats i samband med branden och ingen har heller frihetsberövats som misstänkts enligt polisen.

joes-helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

connys_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

pantamera_avc_helsida
dack_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
ica_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
ica_outsider
joes_outsider
nrh