moderat_pan_nov

Brand i restaurang under natten

Brandkår larmades till brand i en restaurang i Valsta under natten.

centrum_artikel_host

Vid 1-tiden i natt larmades brandkåren till en restaurang i Valsta med anledning av brand. Ett stort pådrag kallas ut samt polis. Restaurangen fick omfattande skador och en anmälan om mordbrand upprättades. Enligt Polisen har flera personer setts springa från platsen. En teknisk undersökning ska genomföras är planerad att genomföras under tisdagen. Ingen person har skadats i samband med branden och ingen har heller frihetsberövats som misstänkts enligt polisen.

defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
connys
marknaden_outsider
swedol_outsider