defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Fortum

Brand i Brista värmeverk

Ett stort pådrag larmades till Brista kraftvärmeverk strax före klockan 11 med anledning av att en brand brutit ut.

centrum_artikel_host

Ett stort pådrag kallades till Bristaverket under förmiddagen strax före elva med anledning av en brand. Enligt Bristaverkets ägare Stockholm Exergis presstjänst var det en mindre brand i anslutning till pannan som uppstod. Den hanterades dock snabbt av de anställda och släcktes. Men larmet hann ändå gå till brandkåren. Nu genomförs inspektion så att det inte skadats eller spridits någon glöd. Driften påverkas inte utan alla har fjärrvärmeleverans som ska ha det. Det finns heller ingen fara för allmänheten.

Uppdaterad kl. 12.16

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
nrh