kyrka_advent _pan
Blottaren togs på bar gärning vid Märsta stationFoto: MMS-Bild

Blottare åtalas

Den man som blottat sig flera gånger på bland annat Märsta station åtalas för åtta fall av sexuellt ofredande.

centrum_artikel_host

Vid ett flertal gånger blottade och onanerade eller tog mannen sig på sitt kön på pendeltåg eller vid Märsta station. Handlingen var oftast riktad mot en personen. Mannen åtalas för åtta fall av sexuellt ofredande. I mitten av april onanerade han innanför sina byxor vid Märsta station och han fortsatte sedan på ett pendeltåg.

Utöver de tre händelserna i Märsta har han enligt åtalatet även ofredat en polis i samband med förhör samt andra personer på offentliga platser. Vid ett fall i Bålsta hotade han även att döda målsäganden i samband med att han blottade sig för henne.

I början av maj ska mannen också ha ofredat någon vid Märsta station, han togs då på bar gärning av väktare. Han greps av polis 11:e maj men släpptes 16:e maj och är nu på fri fot i väntan på rättegång

centrum_host_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
nrh