eldsjal2024_pan
Två fordon drabbades av bilbrandenFoto: Magnus Granhagen

Bilbrand på Tingvalla

Tingvallavägen drabbades av en brand under natten och två fordon förstördes.

centrum_artikel_host

För femte natten den senaste veckan larmades brandkår till bilbrand. Denna gång vid 1.30-tiden på Tingvallavägen. En bil och en lätt lastbil drabbades, fordonen stod bredvid varandra. Någon annan spridning skedde inte då brandkår kunde släcka. Polisen misstänker att bränderna är reaktioner på att polisen slår till mot kriminella nätverk i Märsta och Valsta.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
connys