nationaldagen_pan
Brand på E4:an Södergående.Foto: MMS-Bild

Bilbrand på E4:an – Vägen avstängd mot Stockholm

På grund av en bilbrand har E4:an stängts av strax söder om Rosersberg i rikting mot Stockholm.

centrum_artikel_host

Trafikverket uppger att det är en bil som brinner på E4:an södergående strax söder om Rosersberg. Vägen är avstängd i samband med släckningsarbetet. Det är mycket stor påverkan på trafiken mot Stockholm förbi platsen.

connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider