moderat_pan_nov
Foto: Genrebild

Besvärligt läge i trafiken: Påkörd person i Valsta

En person kördes på i Valsta vid 12-tiden.

centrum_artikel_host

Olyckan inträffade i korsningen Vikingavägen/Valstavägen och både polis och ambulans samt brandkår kallades ut, en person ådrog sig lindriga skador enligt Polisen.

Läget i trafiken är besvärligt, även om det plogas så faller snön intensivt och det är mycket halt väglag. Det rapporteras också om att en buss halkat av Falkvägen i Sigtuna. Inga personskador har rapporterats in därifrån men bussen står illa till och troligtvis i behov av bärgning.

vintermarknad_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
agy_oppethus
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
connys
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider