panorama_stationshusen
Polisen fick jobba med att få in den berusade mannen i bilenFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Berusad man störde nyårshandeln

Vid 19-tiden störde en berusad man ordningen utanför Willys: - Han blev omhändertagen, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Kring 19-tiden kallades Polis till Märsta Centrum med anledning av att en berusad man ska ha urinerat offentligt. Mannen uppträdde dock hotfullt när patrullen med tre poliser anlände och skrek en massa saker, poliserna hade även fullt upp med att få in honom i bilen då han kämpade emot:
– Hans största problem var att han var berusad så han blev omhändertagen. Han ska inte ha attackerat andra, uppger Sven-Erik Olsson vid Polisens regionsledningscentral till märsta.nu

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

mp_helsida_eu

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
stationshusen_outsider