nationaldagen_pan
Johan Ljungberg auktionerade ut en bil till Min Stora DagFoto: Insändarbild

Auktion till Min Stora dag på Skepptuna MK

I helgen gick Skepptuna Festivalen med race lördag-söndag på Skepptuna Motorstadion.

centrum_artikel_host

Förutom fina lopp på Skepptuna Motorstadion tävlade Johan Ljungberg med med en bil som han sedan auktionerade ut för organisationen Min stora dag som ger barn i slutskedet av livet möjlighet att träffa sina idoler. Johan fick 96 anbud på sin bil. Förare kom in från stora delar av landet och det fanns så klart även lokala inslag. Bonny Larsson och Angelica Fredh körde bland annat sig till respektive finaler inom Veteran och Damklassen.

connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
nrh_sigtuna