centrum_panorama_hostshopping
Polisen vid Rävsta RidcenterFoto: Jamshid Jamshidi
Patruller från hela länet deltarFoto: Jamshid Jamshidi
Även fyrhjulingar och andra terrängfordon används. Foto: Jamshid Jamshidi
Helikopter över Valsta och SteningeFoto: Jamshid Jamshidi
Torild några dagar före försvinnandet, hon bär på samma jackaFoto: Privat

Akut skallgång på tisdagskvällen

Missing People Sweden har kallat till akut skallgång med utgångspunkt i Rävsta Ridcenter

centrum_artikel_host

Polis och Missing People Sweden mobiliserar för att hitta Torild denna kväll. Tre hundpatruller söker i Til och Sigtuna. Frivilliga som vill delta kan göra det tillsammans med MPS kl 19.30 i Rävsta. märsta.nu har just pratat med MPS på plats i Rävsta och Torild ska ha setts nyligen. Det finns gott hopp om att hitta henne. Polisen söker kring Rävsta ridcenter, Björkbacka och bron över Garnsviken.

MPS har flyttat sin samlingsplats till Rävsta Ridcenter. Beskedet är att man kommer söka efter Torild så länge det går, det är de frivilliga som avgör hur länge man kan söka. Om ni ser poliser runt om i kommunen så beror det troligtvis att de arbetar med spaningen. Även en helikopter har satts in i sökandet och den kan komma att hovra på låg höjd över både Steninge och Sigtuna under kvällen och natten. Sökningen ska också vara expanderad till Valsta.

Uppdaterad. Kl 21.53

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
pantamera_out
stationshusen_outsider
centrum_outsider_host
connys
mp_eu_outsider