centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

45-årig man gripen för grov misshandel

En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

centrum_artikel_host

Det dramatiska händelseförloppet tog sin början när polisen fick larm om en misshandel utanför en populär restaurang i Märsta. Offret hade blivit angripet av en okänd man som använde ett vasst föremål i attacken. Den misshandlade mannen drabbades av allvarliga skador och låg medvetslös på marken när polisen anlände till platsen.

Tack vare snabb reaktion från privatpersoner som befann sig i närheten, kunde offret få omedelbar vård och stöd innan ambulansen anlände. Han togs om hand och transportades snabbt till sjukhus för vidare vård. Hans tillstånd rapporteras som stabilt men allvarligt.

Polisens snabba insatser för att samla in vittnesuppgifter och utreda händelsen ledde till att man kunde lokalisera och gripa en man i 45-årsåldern som misstänks för grov misshandel. Mannen är nu i polisens vård och kommer att förhöras för att klarlägga omständigheterna kring attacken.

Läs mer: Grov misshandel i Märsta

forstamaj_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
stationshusen_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out