defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

45-årig man gripen för grov misshandel

En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

centrum_artikel_host

Det dramatiska händelseförloppet tog sin början när polisen fick larm om en misshandel utanför en populär restaurang i Märsta. Offret hade blivit angripet av en okänd man som använde ett vasst föremål i attacken. Den misshandlade mannen drabbades av allvarliga skador och låg medvetslös på marken när polisen anlände till platsen.

Tack vare snabb reaktion från privatpersoner som befann sig i närheten, kunde offret få omedelbar vård och stöd innan ambulansen anlände. Han togs om hand och transportades snabbt till sjukhus för vidare vård. Hans tillstånd rapporteras som stabilt men allvarligt.

Polisens snabba insatser för att samla in vittnesuppgifter och utreda händelsen ledde till att man kunde lokalisera och gripa en man i 45-årsåldern som misstänks för grov misshandel. Mannen är nu i polisens vård och kommer att förhöras för att klarlägga omständigheterna kring attacken.

Läs mer: Grov misshandel i Märsta

mp_ute_helsida
connys_helsida
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

nrh_sigtuna

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

joes-helsida
ica_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

defacto_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
connys
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider