centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 12 maj

centrum_artikel_host

Väder: Idag utlovas en fin dag med en behaglig temperatur på 19 grader och växlande molnighet. Det ser ut att bli en bra dag att vistas utomhus.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken idag. Det är alltså en bra dag att resa med buss och tåg i kommunen.

Trafik: På vägarna i kommunen rapporteras det vara lugnt idag. Det verkar som att trafiken flyter på utan större problem, vilket gör resorna smidiga och säkra för bilister.

Blåljus: Under den senaste kvällen och natten har det varit en lugn period i kommunen när det kommer till blåljusaktiviteter. Inga större händelser har rapporterats, vilket ger en känsla av trygghet för invånarna.

Det är alltså en dag att se fram emot med goda väderutsikter och smidiga resor både i kollektivtrafiken och på vägarna. Fortsätt njuta av dagen med märsta.nu!

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider