centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 3 maj!

centrum_artikel_host

Väder: Det blir en kylig morgon med bara några få plusgrader. Under dagen väntas soligt väder och en temperatur på cirka 17 grader.

Kollektivtrafik: SL meddelar att det inte finns några större störningar i kollektivtrafiken idag, så resenärer kan förvänta sig en smidig resa.

Trafik: Det är normal framkomlighet på vägarna i kommunen idag, vilket innebär att det inte förväntas några stora trafikproblem.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen när det gäller blåljusaktiviteter, vilket indikerar en generellt trygg situation.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Nyheter Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

brobygget_2024

Skyfall förväntas i kommunen idag

Nyheter Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Misstänkt för terrorbrott häktades

Nyheter En person har häktats vid Attunda tingsrätt, misstänkt för att ha avsett att ansluta till en terroristorganisation. Gripandet skedde under en insats på Arlanda flygplats lördagen den 1 juni.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
connys