centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen - 9 december!

centrum_artikel_host

Väderprognosen för dagen pekar på temperaturer kring noll och en potentiell risk för snöfall. Det är viktigt att vara beredd på eventuella väderomslag och möjliga besvärliga väglag på grund av snön.

Trafikläget i kommunen ser för närvarande lugnt ut, men med risk för besvärligt väglag på grund av det eventuella snöfallet. Resenärer uppmanas att ta det försiktigt och anpassa körningen efter rådande förhållanden.

Kollektivtrafiken rapporterar inga större störningar i nuläget. Det rekommenderas ändå att hålla koll på eventuella uppdateringar via SL.se för att vara förberedd på eventuella förändringar eller förseningar.

Blåljusmyndigheterna rapporterar om en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser eller incidenter har rapporterats, vilket bidrar till en generellt stabil situation i området.

För senaste uppdateringar och ytterligare information under dagen, håll koll på märsta.nu för att vara väl förberedd och informerad om rådande förhållanden i kommunen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host