sap_feb_pan
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 8 december!

centrum_artikel_host

I dagens väderprognos för kommunen förväntas temperaturen ligga runt noll grader med snöfall och möjlig snöblandad regn under dagen. Detta kan påverka resande med kollektivtrafiken, varför det rekommenderas att hålla koll på eventuella störningar via SL.se.

Trots att trafiken förväntas ha normal framkomlighet varnas det för potentiellt besvärligt väglag på grund av snö och isbildning. För säkerhetens skull är det viktigt att ta det försiktigt och anpassa hastigheten efter väglaget.

I nuläget rapporteras inga speciella händelser från blåljusmyndigheterna, men allmänheten uppmanas ändå till att vara uppmärksamma och följa eventuella uppdateringar.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna