centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen: 3 december - märsta.nu

centrum_artikel_host

Väder: Temperaturen ligger mellan 3-5 minusgrader under morgonen och förväntas hålla sig liknande under dagen. Det finns risk för lätt snöfall under dagen, vilket kan påverka vägarnas framkomlighet.

Trafik: I och runt Sigtuna, speciellt i centrala delar, finns det en risk för köbildning till följd av den pågående julmarknaden. Besökare och lokala trafikanter uppmanas att vara förberedda på eventuella köer till och från Sigtuna.

Kollektivtrafik: Inga betydande störningar har rapporterats inom kollektivtrafiken vid nuvarande tidpunkt. Resenärer uppmanas dock att hålla sig uppdaterade om eventuella förändringar via respektive trafikbolags information.

Blåljus: Inga specifika händelser har rapporterats som påverkar den allmänna säkerheten inom kommunen.

Med julmarknadens pågående aktiviteter och den förväntade väderrapporten med snöfall är det viktigt att trafikanter tar hänsyn till eventuella köbildningar och att vara extra försiktig på vägarna.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys