centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen

centrum_artikel_host

Väder:
1 december bjuder på enstaka minusgrader och snöfall under morgontimmarna. Temperaturen förväntas ligga under nollstrecket med risk för snöfall under förmiddagen.

Kollektivtrafik:
Resenärer uppmanas att vara uppmärksamma på eventuella störningar i pendeltågs- och busstrafiken genom information tillhandahållen av SL.se. Med väderförhållandena kan vissa förändringar i tidtabellerna förekomma.

Trafik:
Halkrisk råder på vägarna, och förare uppmanas till försiktighet. Trots detta rapporteras om normal framkomlighet just nu. För att undvika incidenter på vägarna är det klokt att anpassa hastigheten och vara extra försiktig i snöfall och eventuellt halkigt väglag.

Blåljus:
Under morgonen har inga speciella händelser rapporterats inom blåljussektorn. Det verkar vara en relativt lugn start på dagen när det kommer till nödsituationer och händelser som involverar polis, brandkår och ambulans.

Följ uppdateringar och eventuella förändringar i väderförhållanden samt trafik- och kollektivtrafiksituationen genom pålitliga källor för att säkerställa en smidig och säker resa under dagen. Ta det lugnt och var försiktig på vägarna i det aktuella vintervädret!

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider