sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen 26 november med märsta.nu:

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik och Väder: En smidig morgon rapporteras från SL utan större avvikelser i kollektivtrafiken. Temperaturen ligger på en kylig nivå, cirka 5 minusgrader under morgonen. Under dagen förväntas vädret förbli klart och kallt, med temperaturer som ligger mellan 3 till 5 minusgrader.

Trafikvarning: Idag kommer det finnas en julmarknad i Sigtuna som kan påverka trafiken i området. Förvänta dig köer till och från Sigtuna samt i centrala Sigtuna mellan klockan 10 och 18 idag. Denna aktivitet kan resultera i viss störning i trafikflödet, så det är bra att vara förberedd om du planerar att resa i området under dagen.

Blåljus: Inga speciella händelser har rapporterats från blåljusenheterna, vilket innebär att det är en lugn morgon utan några större händelser att rapportera om.

Det är bra att ha denna information i åtanke om du planerar att resa eller vistas i Sigtuna idag. Fortsätt följa märsta.nu för eventuella uppdateringar under dagen.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider