Morgonkollen

Morgonkollen - 7 november!

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik: Goda nyheter för alla som använder kollektivtrafik. SL rapporterar inga större störningar inom kollektivtrafiken, vilket innebär att din morgonpendling bör fortsätta smidigt som vanligt. Det är alltid en lättnad när tåg och bussar går enligt plan.

Trafik: Trafiksituationen på vägarna i kommunen verkar vara i normal skick med god framkomlighet. Det betyder att du kan förvänta dig en enkel resa om du väljer att köra bil eller andra fordon idag. Kom ihåg att hålla dig informerad om eventuella trafiknyheter under dagen.

Väder: Dagens väderprognos visar att det kommer att vara relativt mildt med temperaturer mellan 5 och 6 grader. Det kan finnas en risk för en skur under förmiddagen, så det kan vara bra att vara förberedd med regnkläder om du planerar utomhusaktiviteter. Annars ser det ut att bli en ganska typisk höstdag.

Blåljus: Inga speciella händelser inom blåljussektorn har rapporterats för dagen. Detta innebär att det inte föreligger några akuta eller större incidenter som påverkar den allmänna säkerheten i kommunen.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out
storemore_out
connys
wnngarn_jul_outsider