Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkollen 27 septemvber

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik:
Pendeltågstrafiken som är så viktig för många av våra invånare har drabbats av en utmaning som hotar att påverka morgonpendlare. Personalbristen inom trafiken kan leda till oregelbunden service och förseningar. Om du planerar att resa med pendeltåget idag, rekommenderar vi att du följer trafikinformationen noggrant och ger dig extra tid för din resa om det skulle uppstå förseningar.

Väder:
Morgonen kommer att vara molnig med en temperatur på cirka 11 grader. Under dagen förväntas temperaturen stiga till omkring 17 grader. Det är alltid en god idé att klä sig lämpligt och vara förberedd på väderomslag när man ger sig ut på morgonen.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder det normal framkomlighet för trafikanterna. Det finns inga större rapporter om trafikstörningar eller olyckor som påverkar trafikflödet, vilket är positivt för dem som reser med bil.

Blåljus:
För närvarande finns det inga speciella händelser inom blåljussektorn som behöver rapporteras om. Det verkar vara en relativt lugn morgon när det gäller polis-, brand- och sjukvårdsaktiviteter.

joes-helsida
wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
connys_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
ica_outsider
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
slottsby_outsider
swedol_outsider