Morgonkollen

Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

centrum_artikel_host

En ny dag har grytt i kommunen, och märsta.nu är här med Morgonkollen för att hålla dig uppdaterad om det senaste. Här är dagens översikt:

Väder: Morgonen hälsar kommuninvånarna med strålande solsken och en behaglig temperatur på 17 grader. Det ser ut att bli en fin dag, så se till att njuta av det vackra vädret.

Kollektivtrafik: Tyvärr finns det risk för störningar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Det är alltid klokt att dubbelkolla din resa om du är beroende av pendeltågen idag.

Trafik: På vägarna i kommunen råder det lugn och ro. Det verkar som om trafikläget är stabilt, vilket är glädjande nyheter för alla som planerar att ta sig runt i Märsta idag.

Blåljus: Två personer utsattes för grov misshandel på en buss mellan Märsta-Sigtuna.

storemore_helsida
slottsby_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

ica_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
pantamera_out
connys
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider