Morgonkollen

Morgonkollen 20 juni!

centrum_artikel_host

Väder:
Morgonen börjar med en sval start när termometern visar 12 grader Celsius. Senare under dagen väntas temperaturen stiga till cirka 16 grader, och himlen kommer att vara täckt av moln. Det ser ut som om vi får en dag med milda temperaturer och en touch av höst i luften.

Kollektivtrafik:
Resenärer som planerar att använda pendeltåg idag bör vara medvetna om att det kan finnas risk för störningar i trafiken. Anledningen är personalbrist, vilket kan påverka tågtjänsternas regelbundenhet. Det rekommenderas att du kollar tidtabeller och eventuella uppdateringar om trafikläget om du är beroende av pendeltågen idag.

Trafik:
För dem som planerar att ta bilen till jobbet eller andra aktiviteter kan det vara goda nyheter att rapportera att det för närvarande är normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Inga kända vägavstängningar eller allvarliga trafikhändelser har rapporterats.

Blåljus:
Det finns inga speciella händelser att rapportera om inom blåljussektorn just nu. Polis, brandkår och ambulans verkar inte vara involverade i några extraordinära händelser som kan påverka trafiken eller allmänheten.

Så sammanfattningsvis, se till att vara beredd på en något sval morgon med molnigt väder och var uppmärksam på möjliga störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. För de som reser med bil ser det ut att vara en normal dag på vägarna, och inom blåljussektorn finns det inga ovanliga händelser att rapportera om.

connys_helsida
centrum_host_helsida
slottsby_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
connys
nrh_sigtuna
swedol_outsider