kommun_skoterska
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

En kylig morgon välkomnar kommuninvånare idag med temperaturer som kryper ned till 4 grader. Det är dags att plocka fram höstjackan och varma handskar när du ger dig ut. Men vad har dagen att erbjuda i övrigt?

centrum_artikel_host

Väderprognos: Växlande molnighet med mildare temperaturer
Under dagen förväntas väderleken vara omväxlande molnig med högsta temperaturer som når upp till cirka 17 grader. Det är en perfekt dag för de som gillar att njuta av utomhusaktiviteter utan att svettas för mycket. Kom ihåg att ta med dig en paraply ifall att det skulle komma en överraskande regnskur.

Kollektivtrafik: Risk för störningar i pendeltågstrafiken
Morgonpendlarna bör vara medvetna om att det finns en risk för störningar i pendeltågstrafiken på grund av personalbrist. För att följa aktuell information om ditt resande, rekommenderas att du besöker SL.se eller följer SL:s uppdateringar i realtid via deras app. Se till att ha gott om tid för din resa och var beredd på eventuella förändringar i tidtabellen.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
För närvarande finns det inga speciella händelser att rapportera om från blåljusmyndigheterna. Detta innebär att räddningstjänst, polis och ambulans har en relativt lugn dag framför sig. Det är alltid en god nyhet när samhället är fritt från allvarliga händelser.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen
Trafiksituationen ser ut att vara under kontroll med normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Detta är en uppmuntrande nyhet för alla som planerar att ta sig runt staden idag. Kom ihåg att hålla dig uppdaterad om trafikförändringar genom att använda trafikappar eller lyssna på trafikradion vid behov.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 18 september. Ha en trevlig dag, och kom ihåg att klä dig varmt och hålla dig informerad om eventuella trafikstörningar om du ska ut och resa!

centrum_host_helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

defacto_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

pantamera_avc_helsida
mp_ute_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

joes-helsida
ica_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

adhd_kommun

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
connys
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
mp_ute_outsider
centrum_outsider_host
nrh