centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Väder:
Idag vaknar kommunen upp till en vacker morgon med förväntningar om en behaglig dag framför oss. Termometern kommer att visa ungefär 20 grader Celsius, och himlen kommer att vara prydd med växlande molnighet. Det ser ut att bli en perfekt dag för att njuta av utomhusaktiviteter eller ta en skön promenad i det härliga vädret.

Kollektivtrafik:
Tyvärr möts pendlarna av en utmaning på pendeltågslinjerna idag. Pendeltågstrafiken är påverkad av personalbrist, vilket kan leda till förseningar och ändrade tidtabeller. För att hålla dig uppdaterad om din resa rekommenderar vi att du besöker SL.se eller använder SL-appen för att få de senaste uppdateringarna om pendeltågen.

Trafik:
I kommunen rullar trafiken smidigt och utan några större problem. Vägarna är i normalt skick, och det förväntas inga större trafikhinder under dagen. Det är en bra dag att ta bilen om du har ärenden att utföra eller om du planerar en längre resa.

Blåljus:
Vi har inga speciella händelser att rapportera från blåljussektorn idag. Polis, brandkår och ambulans verkar ha en lugn morgon, vilket är en positiv nyhet för vår region.

Detta avslutar morgonkollen för den 7 september. Vi önskar er alla en trevlig dag med härligt väder, och vi hoppas att pendeltågstrafiken snart återgår till sin vanliga drift. Ha en säker och smidig resa!

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider