eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 29 maj: Väder, kollektivtrafik, blålju och trafikläge

centrum_artikel_host

märsta.nu välkomnar dig till morgonkollen den 29 maj. Här får du en sammanfattning av viktiga händelser och information för dagen. Håll dig uppdaterad om vädret, kollektivtrafiken och trafikläget i kommunen.

Väderprognosen för dagen visar att vi kan förvänta oss en temperatur på 17 grader Celsius med växlande molnighet. Det kan vara bra att vara förberedd på en delväxlingar i väderförhållandena under dagen.

När det gäller kollektivtrafiken finns det för närvarande störningar att rapportera. Pendeltågstrafiken mellan Märsta-Södertälje och Uppsala-Stockholm via Arlanda är påverkad. Det kan vara klokt att kontrollera tidtabeller och eventuella ersättningstrafiker innan du ger dig iväg. För att undvika onödiga förseningar är det alltid bra att vara i god tid och ha alternativa färdvägar i åtanke.

I blåljusrapporteringen har vi just nu inga speciella händelser att rapportera om. Det är en lugn morgon utan större incidenter eller utryckningar i kommunen. Det är alltid positivt när vi kan rapportera om en trygg och säker miljö för våra invånare.

När det gäller trafiksituationen kan vi meddela att det råder normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Inga större trafikstörningar har rapporterats, vilket innebär att resor och pendling bör gå smidigt för de flesta trafikanter. Naturligtvis är det alltid bra att vara uppmärksam och följa trafikreglerna för att bidra till en säker trafikmiljö.

Det var morgonkollen med märsta.nu för den 29 maj. Vi hoppas att du har fått den information du behöver inför dagen. Håll dig uppdaterad genom att besöka märsta.nu för eventuella uppdateringar och mer detaljerad information om de ämnen som intresserar dig. Önskar dig en trevlig dag!

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
storemore_out