valstadagen_pan
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

centrum_artikel_host

Väder: Vi kan förvänta oss en underbar dag med soligt väder och en temperatur på 23 grader. Det är en perfekt dag att njuta av utomhusaktiviteter och ta vara på det fina vädret.

Kollektivtrafik: Tyvärr meddelar vi att det kommer att bli förändringar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Förändringarna är planerade tills vidare och kan påverka dina resor. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad om pendeltågens status genom att besöka sl.se eller använda appen. Detta hjälper dig att planera din resa på bästa sätt och undvika eventuella förseningar.

Trafik: Vi har goda nyheter när det gäller trafikläget i kommunen. Just nu rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna. Det innebär att du inte bör förvänta dig några större trafikstörningar eller vägarbeten som kan påverka din resa. Kom ihåg att alltid följa trafikregler och vara uppmärksam när du är ute på vägarna.

Blåljus: Under den senaste kvällen och natten har det inte rapporterats om några speciella händelser. Det verkar ha varit en lugn period utan några större incidenter. Vi uppmanar dock alla att fortsätta vara uppmärksamma och följa nyhetsuppdateringar för eventuella ändringar eller viktiga händelser.

Det var Morgonkollen med märsta.nu för idag. Vi önskar er en trevlig dag och hoppas att ni får möjlighet att njuta av det fina vädret och en smidig resa. Håll er uppdaterade genom att besöka märsta.nu för de senaste nyheterna och uppdateringarna i kommunen.

Denna text genererades med en textrobot

Morgonkollen

Notiser I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

mp_helsida
sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

elon_helsida

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

nrh_sigtuna
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

ica_helsida
valstadagen

Morgonkollen

Notiser märsta.nu välkomnar läsarna till ännu en dag med den dagliga Morgonkollen för att hålla sig uppdaterade om det senaste som händer i kommunen. Här är de senaste nyheterna för den 2 juni.

Wenngarns_cafe_helsida

Nationaldagsfirande i Sigtuna och Valsta

Nyheter Invånarna i Sigtuna och Valsta ser fram emot att fira den svenska nationaldagen den 6 juni med en dag full av festligheter och samhörighet. Borgmästarängen i Sigtuna stad och Valsta centrum förbereder sig för att bli epicentrum för det spännande firandet, där invånare i alla åldrar förväntas samlas.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Stulen moped hittades och återlämnades

Blåljus I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

Morgonkollen

Notiser märsta.nu ger dig den senaste morgonkollen med aktuella nyheter och information för dagen. Här är sammanfattningen:

joes-helsida
connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu 30 maj! En vacker morgon hälsar oss välkomna till en ny dag i kommunen med behagliga temperaturer och en del trafikrelaterade nyheter att hålla koll på.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
valstadagen_outsider
joes_outsider
connys
nrh
ica_outsider
wenngarn_outsider
student_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
mp_outsider