centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Morgonkollen

Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

centrum_artikel_host

Väder: Vi kan förvänta oss en underbar dag med soligt väder och en temperatur på 23 grader. Det är en perfekt dag att njuta av utomhusaktiviteter och ta vara på det fina vädret.

Kollektivtrafik: Tyvärr meddelar vi att det kommer att bli förändringar i pendeltågstrafiken idag på grund av personalbrist. Förändringarna är planerade tills vidare och kan påverka dina resor. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad om pendeltågens status genom att besöka sl.se eller använda appen. Detta hjälper dig att planera din resa på bästa sätt och undvika eventuella förseningar.

Trafik: Vi har goda nyheter när det gäller trafikläget i kommunen. Just nu rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna. Det innebär att du inte bör förvänta dig några större trafikstörningar eller vägarbeten som kan påverka din resa. Kom ihåg att alltid följa trafikregler och vara uppmärksam när du är ute på vägarna.

Blåljus: Under den senaste kvällen och natten har det inte rapporterats om några speciella händelser. Det verkar ha varit en lugn period utan några större incidenter. Vi uppmanar dock alla att fortsätta vara uppmärksamma och följa nyhetsuppdateringar för eventuella ändringar eller viktiga händelser.

Det var Morgonkollen med märsta.nu för idag. Vi önskar er en trevlig dag och hoppas att ni får möjlighet att njuta av det fina vädret och en smidig resa. Håll er uppdaterade genom att besöka märsta.nu för de senaste nyheterna och uppdateringarna i kommunen.

Denna text genererades med en textrobot

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

fritidsbanken_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
brobygget_outsider