panorama_stationshusen
Jenny från Stockholm checkar in med sin familj i ramptornet på ArlandaFoto: Pressbild

Rampgäster flyttade in

Tusentals personer från nio länders Europa skickade in bidrag för att få bo i det gamla ramptornet på Arlanda. I måndags checkade dock vinnarna in.

centrum_artikel_host

Jenny vann tävlingen om att få bo i ramptornet på Arlanda, i måndags checkade hon in för en natt. Med sig hade hon fyra generationer i sin släkt, bland annat morfar 91 år och tidigare SAS-pilot.

Nyheten om tävlingen nådde hela vägen till internationella medier som CNN och NBC. Deltagare från nio europeiska länder ville vara med och vinna priset. Men det var Jenny från Stockholm som drog det längsta strået.
– Att få möjligheten att ta med morfar och glädja fyra generationer med spännande flyghistorier så att de bevaras för framtiden känns roligt för hela familjen. Det här är en upplevelse som vi kommer att bära med oss länge, säger Jenny i ett pressmeddelande från Swedavia.

RC Chocolat ordnade frukost
I vinsten ingick det bästa från Arlanda under 24 timmar. Det inkluderade VIP-service vid ankomst, besök i flygledartornet och andra spännande platser på flygplatsen. Det blev också en frukost från lokala företaget RC Chocolat. Utöver vinsten i ramptornet fån Jenny och hennes familj även tre nätter i ett HomeAway semesterboende i Köpenhamn:
– Vi vet att intresset för flyg- och flygplatser är stort, men uppståndelsen kring den här lägenheten har verkligen överstigit alla förväntningar. Det är en åtråvärd upplevelse de har framför sig och de kommer att få uppleva platser som resenärer inte har tillgång till annars, kommenterar Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
forstamaj_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
stationshusen_outsider
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host