eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Rekorddag för ABS Wheels

ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

centrum_artikel_host

I måndags omsatte ABS Wheels i Arlandastad tre miljoner kronor på e-handel, ett nytt rekord och kraftigt över en normaldag där omsättningen ligger på 400-600 000 kronor enligt Ehandel.se.
– Vi har aktivt jobbat med att bredda sortimentet, i dagsläget har vi ökat med 30 aktörer till 72 stycken på vår plattform då tanken är att vi ska gå mot Amazon-tänket. Konsumenten ska kunna hitta alla världens märken på vår sajt. Genom att bygga ut sidan så attraherar vi in nya sökord vilket leder till mer trafik och därmed fler affärer, säger VD Andie Lahdo till tidningen Ehandel.

Under pandemin har ABS Wheels ökat sin omsättning och man har kunnat behålla sin personalstyrka:
– Pandemin har gjort att människor känner sig tryggare att handla på nätet, av den anledningen har vi ökat och något som vi tror gjort oss extra populära är att vi valt att jobba med säkra hemleveranser till dörren, fortsätter Lahdo enligt ehandel.se

När ABS Wheels gör bokslut sommaren 2021 räknar man med att komma upp i 150 miljoner i omsättning med bibehållen vinstmarginal. 2019 omsatte företaget 94 miljoner och för bara fem år sedan låg omsättningen på knappt 25 miljoner kronor. Andie Lahdo utsågs till Årets företagare i Sigtuna kommun 2019.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

mp_helsida_eu

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna