galan_panorama
Galan hålls på XPO 30:e septemberFoto: Pressbild

Nu ska kandidaterna utses

Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

21:a augusti stängde nomineringarna till Näringslivsgalan och juryn ska nu ute tre kandidaterna. Vinnarna presenteras på galan 30:e september.
– Att vinna priset som Årets företagare har genererat ett betydligt bredare nätverk med flera lokala aktörer som vänder sig till oss för köp av däck men även att de vill ha oss som bollplank kring företagandet specifikt E-handel. Vi ser också att varumärkeskännedomen har ökat då vi får många fler ansökningar vid nyrekryteringar säger Andie Ladho, VD för ABS Wheels AB och Årets Företagare 2019

Företagarna har tidigare utsett Per Taube till Årets Företagare och Erik Andersson till Årets unga företagare, de båda ska uppmärksammas extra i samband med galan. Resterande vinnare ska utses i kategorierna; Årets besöksnäring, Årets hållbarhetsföretag, Årets Nyetablering och Årets innovatör.

pantamera_avc_helsida

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

toppbanner
defacto_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh
galan_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider