eu_valet_panorama

Norwegian öppnar upp Arlandabasen

Norwegian kommer att starta upp sin bas på Arlanda igen under våren.

centrum_artikel_host

Expressen rapporterar på onsdagen om att Norwegian på nytt ska öppna upp sin bas på Arlanda igen. Man slog igen den under uppmärksammade former 2020 då man bland annat var med om landet största konkurs. Från och med april kommer nyanställda att finnas och flyga på Norwegians linjer. 54 direktlinjer till och från Arlanda etableras.
– Vi kan konstatera att Norwegian nu på allvar är tillbaka i Sverige igen”, skriver han i en kommentar, uppger VD Geir Karlsson enligt Expressen.

eldsjal2024_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

bygdensdag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
seniormassa_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
connys