sap_feb_pan
Hotell Kristina i SigtunaFoto: Pressbild

Lokala mötesplatser kan prisas

Svenska Möten, en organisation som arbetar för att främja och utveckla mötesindustrin i Sverige, har presenterat de nominerade till Årets Mötesplats. Detta prestigefyllda pris går till den anläggning som fått högst betyg från Svenska Mötens kunder vad det gäller övergripande kundnöjdhet. Nominerade till årets pris är Villa Aske Konferens, Hotell Kristina samt United Spaces Arlanda.

centrum_artikel_host

Michael Schüller, VD för Svenska Möten, är stolt över att organisera denna tävling som inspirerar till att göra mer och gå längre inom mötesindustrin. Han betonar att det var en utmaning att nominera bland de fantastiska bidragen och att det kommer att bli spännande och ärofullt att få kora vinnarna.

”Årets Mötesplats är ett prestigefullt pris att få och vi är mycket stolta över vår fina tävling. Det är kundernas betyg som avgör vinnaren, vilket gör priset ännu mer betydelsefullt för de nominerade anläggningarna”, säger Michael Schüller.

Svenska Möten har även meddelat att de kommer att dela ut Svenska Mötens Hederspris till en person som gjort speciella insatser för organisationen och som sticker ut som ambassadör. Detta hederspris kommer att bli en extra höjdpunkt under prisutdelningen.

Årets Mötesplats är en viktig händelse inom mötesindustrin i Sverige och uppmärksammar anläggningar som levererar en hög nivå av kundnöjdhet och service. Vinnaren av priset kommer att bli en förebild inom branschen och en symbol för att sträva efter att erbjuda enastående mötesupplevelser för kunderna.

Villa Aske Konferens, Hotell Kristina och United Spaces Arlanda har alla visat enastående engagemang och kundfokus, vilket har resulterat i deras nomineringar till Årets Mötesplats. Det återstår att se vilken anläggning som kommer att ta hem priset och bli hyllad som kundernas favorit inom mötesindustrin i Sverige. Vinnaren kommer att offentliggöras vid den kommande prisutdelningen som kommer att äga rum inom kort.

Svenska Möten är en organisation som arbetar för att främja och utveckla mötesindustrin i Sverige genom att erbjuda mötesplanering, rådgivning och certifiering av mötesanläggningar. Deras årliga pris Årets Mötesplats är ett erkännande av de anläggningar som uppnår högsta kundnöjdhet och kvalitet inom branschen.

Denna text genererades med hjälp av en textrobot

foraldranatverk_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

connys_helsida
steningekompani_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

skridskodisco_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

spedition_helsida
fritidsbanken_sportlov
pantamera_avc_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

sportlov
funkisfest_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

centrum_host_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider