centrum_panorama_hostshopping
Foto: Finnair

Finnair återstartar på Arlanda

Redan i juli startar Finnair igång trafiken från Arlanda och via Helsingfors kan man nå Asien, Nordamerika och runt om i Europa.

centrum_artikel_host

Finnair startar upp med ett omfattande nätverk av destinationer från Arlanda från och med juli. Man kommer kunna erbjuda resenärer att visa upp ett intyg på vaccinering och inte bara att de måste ha negativt covidtest. Från Arlanda blir det destinationer till Bangkok, Hong Kong, Singapore och Tokyo, tre destinationer finns till USA och ett stort antal runt om i Europa. Finnair flyger dock via Helsingfors till de aktuella destinationerna. Via Finnairs hemsida kommer man ha en lösning där resenärer kan se aktuella restriktioner och krav för inresa.
– Det är förstås med stor lättnad som vi ser att allt fler blir vaccinerade. Det är samtidigt otroligt viktigt men också svårt att hålla sig uppdaterad på den senaste informationen i de olika länderna. Självklart vill vi fortsätta att erbjuda våra kunder alla verktyg de behöver för att planera sitt resande. Därför kommer vi erbjuda den här AI-lösningen så att de kan hålla sig ständigt uppdaterade, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

connys_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider